"Οφείλουμε να αλλάξουμε"

greek 05/12/2011
 
Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα του κόμματος, ο Δημήτρης Ρέππας έθεσε ως στόχο την αλλαγή, αλλά με τη διατήρηση των ριζών.
 
«Ένα ΠΑΣΟΚ χωρίς εισαγωγικά, δηλαδή χωρίς τον εκφυλισμό των ανθρώπων που το κάνουν δικό τους, αντί αυτοί να γίνονται δικοί του», προτείνει σε άρθρο του σε εφημερίδα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 
Όσο για το πώς θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ ο κ. Ρέππας σημειώνει ότι αυτό θα το πετύχει αν διατηρεί τη μνήμη της ρίζας του και ταυτοχρόνως ζωντανεύει την ελπίδα της προοπτικής για την χώρα και τους πολίτες.
 
«Η αλλαγή του ΠΑΣΟΚ διαφυλάσσει στον πυρήνα του μια σταθερή δέσμη αξιών και μια κινούσα ιδέα ως θεμέλιο για ένα επίκαιρο πρόγραμμα στις νέες συνθήκες».
 





Συνάντηση Ραγκούση με δημοσιογράφους
Συνάντηση Ραγκούση με δημοσιογράφους
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, θα έχει κατόπιν δικής του πρόσκλησης συνάντηση σήμερα το πρωί στις 9.30 με τους πολιτικούς συντάκτες.
Κρύο και χιόνια
Κρύο και χιόνια
Χαλάει και πάλι ο καιρός με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε όλη την Ελλάδα.
"Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ"
"Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ"
Το στρατηγικό διακύβευμα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η με κάθε τρόπο ενότητα, αλλά η σφυρηλάτηση μιας συνολικής προοδευτικής συναντίληψης.
Τελευταία Σχόλια