Χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Αττική

greek 11/1/2012
Συνεπής στο ραντεβού ήταν αυτή τη φορά ο χιονιάς καθώς, από χθες το βράδυ, τα ορεινά της Αττικής ντύθηκαν στα λευκά, ενώ στο λεκανοπέδιο βρέχει ή πέφτει χιονόνερο.
   
Πεντέλη, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πάρνηθα και Σταμάτα, έχουν ντυθεί στα λευκά και οι οδηγοί που μετακινούνται στις περιοχές αυτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ταυτόχρονα, λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κανονικά πραγματοποιούνται, μέχρι στιγμής, τα τοπικά δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό και για τη Σαλαμίνα.
   
Η κακοκαιρία, παρά την αυριανή μικρή βελτίωση του καιρού, θα συνεχιστεί, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μέχρι το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα.
   
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των άσχημων καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η Τροχαία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
   
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
   
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
   
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με μικρή τάση εξασθένησης από τις βραδινές ώρες.
 




Tags:  

''Είμαι εμμονική και μοναχική''
''Είμαι εμμονική και μοναχική''
Η Κλέλια Ρένεση έχει πολλούς άντρες θαυμαστές και τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς.
 
Συνάντηση Ραγκούση με δημοσιογράφους
Συνάντηση Ραγκούση με δημοσιογράφους
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, θα έχει κατόπιν δικής του πρόσκλησης συνάντηση σήμερα το πρωί στις 9.30 με τους πολιτικούς συντάκτες.
«Μηχανή Μπεκετ ή Στα Βήματα του Κραππ»
«Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΕΚΕΤ Ή ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΠΠ» στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση «Μηχανή Μπεκετ ή Στα Βήματα του Κραππ» στην κεντρική σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ  για  την Τετάρτη 18  Ιανουαρίου στις 8.00μμ.
Τελευταία Σχόλια