Βυθίστηκε το τουρκικό πλοίο βορειοδυτικά της Σάμου

greek 28/12/2011
Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής θαλάσσια ρύπανση από τη βύθιση του τουρκικού φορτηγού πλοίου «Dogu Haslaman» σε βάθος χιλίων μέτρων περίπου, στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός του FIR Αθηνών.

    Το πλοίο που μετέφερε λίπασμα και είχε αναχωρήσει από την Ουκρανία με προορισμό το Ισραήλ, εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του το οποίο παραλήφθηκε από παραπλέον τουρκικό πλοίο.

    Στην περιοχή κατά τη χθεσινή επιχείρηση έσπευσαν δύο σκάφη του λιμενικού σώματος και ένα ελικόπτερο super puma.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατά την άφιξη του ελικοπτέρου στο σημείο, το 12μελές πλήρωμα που είχε ήδη μεταφερθεί με σωστική λέμβο σε παραπλέον τουρκικό φορτηγό πλοίο, αρνήθηκε την παροχή βοήθειας από τους διασώστες του ελικοπτέρου.

    Την όλη επιχείρηση παρακολουθούσε διακριτικά σκάφος του πολεμικού ναυτικού.





Tags:  

Νέα παράταση για τα τέλη!
Μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται από τις Εφορίες το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας!
Εκβιαστής-υπάλληλος της ΔΕΗ
Ένας 39χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ, ζητούσε χρήματα από 41χρονη υπήκοο Λευκορωσίας, προκειμένου να μη βεβαιώσει παράβαση στο μετρητή του ρεύματος.
"Βραχιόλια" για χρέη στο Δημόσιο!
Ένας 61χρονος, διαχειριστής εταιρείας εμπορίας συστημάτων αλουμινίου, συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στα 255.474,18 ευρώ.
 
Τελευταία Σχόλια