Όταν ο Μάκης έχει κέφια...

greek 15/11/2011
Αυτή είναι μια πραγματική εικόνα που απαθανατίστηκε πριν λίγο στη Βουλή. Στη φωτογραφία παρακολουθούμε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, ή να σκέφτεται κάτι μόνος του και να γελάει, ή κάτι να άκουσε πολύ αστείο μέσα στη Βουλή, ή μπορεί να σκέφτηκε το εξής...
Ο μονόλογος που ακολουθεί είναι δημιούργημα ..φαντασίας.
"Αχ Άννα... Είδες εγώ που είμαι παιδί της συγκυβέρνησης πόσο άνετος είμαι; Ενώ εσύ που είσαι παιδί της παραιτηθείσας κυβέρνησης και παιδί των επιστολών, έχεις άλλα βάσανα.. Αχ Άννα.."
Η κυρία Διαμαντοπούλου από την άλλη μάλλον σκέφτεται.."Τι ήθελα κι έμπλεξα με όλα αυτά τα πολιτικά; Δεν καθόμουν στην ησυχία μου... Άλλωστε ακόμα και η σύνταξη του υπουργού, καμία αξία δεν έχει τώρα..."




Tags:  

Ωραία φρύδια, όμορφο πρόσωπο!
Ωραία φρύδια, όμορφο πρόσωπο!
Τα χοντρά φρύδια είναι τάση! Είναι όμως, τα χοντρά φρύδια αυτό που “πρέπει” για όλα τα σχήματα προσώπου ή μήπως αν ακολουθήσεις την τάση στα τυφλά το αποτέλεσμα θα σε αδικήσει; 
Χριστουγεννιάτικο δένδρο γιοκ!
Χριστουγεννιάτικο δένδρο γιοκ!
Λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στον θερμαϊκό έσπασαν οι κάβοι που ήταν δεμένοι στο πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο και βυθίστηκε!
Μείωση διαζυγίων λόγω... κρίσης!
Μείωση διαζυγίων λόγω... κρίσης!
Η οικονομική κρίση έχει μία αναπάντεχη συνέπεια: έχει επιφέρει μείωση στα διαζύγια, όπως δείχνουν στοιχεία του γραφείου Γάμων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Τελευταία Σχόλια