Συνάντηση Κουβέλη με εφοριακούς

greek 12/1/2012
Την ανάγκη στήριξης και αναδιοργάνωσης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και τη στελέχωσή τους με το αναγκαίο προσωπικό, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες(ΠΟΕ-ΔΟΥ).
   
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας υποστηρίζει την ανάγκη αναδιοργάνωσης των φοροεισπρακτικών υπηρεσιών, σημειώνοντας την έλλειψη προσωπικού, ιδιαίτερα μετά τις εκτεταμένες συνταξιοδοτήσεις και την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας.
   
Οι εκπρόσωποι των εφοριακών αναφέρθηκαν στις μειώσεις που έχουν υποστεί οι αποδοχές τους, μειώσεις που είναι της τάξης του 45%, ενώ μίλησαν για την ανάγκη απλοποίησης του φορολογικού συστήματος, δηλώνοντας την αντίθεσή τους με την ιδιωτικοποίηση των "φορολογικών αντικειμένων" μέσα από την ανάθεσή τους σε ιδιώτες.
   
Κατά της ιδιωτικοποίησης του "φορολογικού αντικειμένου", τάχθηκε και ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας πως "όπου υπάρχει διαφθορά, αυτή θα πρέπει να πατάσσεται, ωστόσο είναι απαράδεκτο να γενικεύεται η συκοφάντηση ενός κλάδου".
 




Tags:  

35 όχι για ...εκτός σχεδίου!
35 όχι για ...εκτός σχεδίου!
35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Στο 31,5% η συνολική απορρόφηση του ΕΣΠΑ στο τέλος 2011
Στο 31,5% έφτασε η συνολική απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ στο τέλος του 2011, έναντι 17,5% το 2010, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Πάτησαν... παύση για το PSI
Προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους ιδιώτες πιστωτές για το περίφημο PSI. Διαβάστε τους λόγους.
Τελευταία Σχόλια