Kατάθεση μάρτυρα για τις καταγγελίες Μουζακίτη - Πεπόνη

greek 10/1/2012
Καταθέτει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικόλαος Παντελής ως μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται μετά τις καταγγελίες τους για παρεμβάσεις στο έργο τους από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.
 
Στον κ. Πεντελή είχαν δώσει εξηγήσεις οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι την Δευτέρα έδωσαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πρόσθετες γραπτές και προφορικές εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων στο έργο τους.
 
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις προσεχείς ημέρες θα αξιολογήσει το περιεχόμενο των καταθέσεων προκειμένου να αποφασίσει εάν θα διατάξει περαιτέρω έρευνα.
 




Tags:  

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 25χρονης
Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 25χρονης
Αρπαγή, εκβίαση και σωματεμπορία 25χρονης Αλβανίδας, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών μαστροπών και των συνεργών τους, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Καταγγελίες ΣΟΚ
Καταγγελίες ΣΟΚ
Σοβαρές καταγγελίες έκαναν οι νοσοκομειακοί γιατροί του ΕΣΥ για τα δημόσια νοσοκομεία.Γιατρός στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επέλεξε ποιος θα ζήσει γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε δύο περιστατικά.
Σεισμικές δονήσεις νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης
Σεισμικές δονήσεις νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης
Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Τελευταία Σχόλια