Στο επίκεντρο η φορολογία των Ελλήνων του εξωτερικού

greek 12/1/2012

Η φορολογία των Ελλήνων του εξωτερικού και οι επιπτώσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για τους ομογενείς, βρεθήκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Όλγα Σαραντοπούλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.
   
Στη συνάντηση, που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών, εξετάσθηκε η δυνατότητα ευνοϊκότερων φορολογικών ρυθμίσεων για τους ομογενείς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΑΕ. Η ίδια έθεσε, επίσης, θέμα ίσης φορολογικής μεταχείρισης των Ελλήνων του εξωτερικού και δίκαιης αντιμετώπισής τους από το εθνικό κέντρο, επισημαίνοντας την διαχρονική προσφορά τους προς την πατρίδα.

   
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός ειλικρινούς διαύλου επικοινωνίας με τους ομογενείς, αλλά και η δυνατότητα στενότερης συνεργασίας με το υπουργείο Οικονομικών σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Η γραμματέας του ΣΑΕ υπογράμμισε ότι η αποδοτικότερη και σε σωστή βάση αξιοποίηση των τεραστίων δυνατοτήτων της ομογένειας, θα έχει πολλαπλά οφέλη και για το μέλλον της Ελλάδος.

   
Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρξει και περαιτέρω διαβούλευση πριν την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση.
 





"Να απαγορευθούν οι διαδηλώσεις"
"Να απαγορευθούν οι διαδηλώσεις"
Να καταργηθούν οι διαδηλώσεις στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ζήτησε η κ. Ν. Μπακογιάννη στη Βουλή.Διαβάστε τι είπαν τα κόμματα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
"Συγχαρητήρια που αποχωρείς"!
"Αγαπητέ Γιώργο θέλω να σε συγχαρώ για τις γενναίες αποφάσεις σου να αποχωρήσεις από πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ"!
Δολοφόνησαν και λήστεψαν 74χρονη
Δολοφόνησαν και λήστεψαν 74χρονη
Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της 74χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο, η οποία  φιμώθηκε και δέθηκε από άγνωστους δράστες με ρούχα και ύφασμα με στόχο να την ληστέψουν.
Τελευταία Σχόλια