Να περάσει ο επόμενος!

greek 15/11/2011
Η οριστική διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη και η σχεδόν βέβαιη του Πάνου Καμμένου φαίνεται ότι δεν θα είναι οι μόνες στη Νέα Δημοκρατία.
Πολλές είναι οι πιέσεις που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς για να επιτεθεί και να "καθαρίσει" το φιλελεύθερο κομμάτι του κόμματος, που αποτελείται από τους Άρη Σπηλιωτόπουλο, Κυριάκο Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Κωστή Χατζηδάκη. Ο πρώτος είναι αυτός που έχει μαζέψει τα περισσότερα πυρά και όλοι περιμένουν την κατάλληλη αφορμή για να βρεθεί εκτός κόμματος.
Στο στόχαστρο φέρεται να είναι και ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και ο άνθρωπος που του μεταφέρει ότι συμβαίνει στα ενδότερα του κόμματος.





Συλλήψεις για χρέη
Συλλήψεις για χρέη
Για οφειλές ύψους 234.502 ευρώ προς το Δημόσιο κατηγορείται ένας 43χρονος εργολάβος δημοσίων έργων που συνελήφθη το πρωί στην Κοζάνη.
 
 
Διαγωνισμός : «Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ» στο Θέατρο Αθηνά»
Το Pro.com.gr δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς νικητές να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την κωμωδία «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ»  στο Θέατρο Αθηνά», με τους  Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη.
Συνεχίζεται η απαγόρευση πλειστηριασμών
Συνεχίζεται η απαγόρευση πλειστηριασμών
Μέχρι το τέλος του 2012 παρατείνεται η απαγόρευση των πλειστηριασμών από τα πιστωτικά ιδρύματα.
 
 
Τελευταία Σχόλια