Αυτοκίνητα αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ

greek 05/12/2011
  Πανάκριβα αυτοκίνητα «διαμάντια» θα δημοπρατηθούν στο Λονδίνο. Δεν πρόκειται βέβαια για τυχαία αυτοκίνητα, αλλά για 36 σπάνια μοντέλα που το καθένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία. Όπως για παράδειγμα η ASTON MARTIN DB5 του 1964, η οποία ανήκε στον κιθαρίστα των Beatles, τον Τζορτζ Χάρισον ή το αμερικάνικο CORD 810 Phaeton του 1936, ιδιοκτήτης του οποίου πριν μερικά χρόνια ήταν ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin. Αλλά και μια MERCEDES-BENZ 300 SL Roadster του 1958 που για 23 χρόνια ήταν κρυμμένη σε μια αποθήκη στο Εδιμβούργο. Τα συγκεκριμένα μοντέλα αναμένεται να δημοπρατηθούν σε τιμές που θα ξεπεράσουν τα 260.000 ευρώ, ενώ η συνολική αξία όλων των αυτοκινήτων που θα βρεθούν στο “Royal Horticultural Halls” του Λονδίνου υπολογίζεται ότι θα ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ!





"Η διαχείριση παρουσιάζει σημαντικά κενά"
"Η διαχείριση παρουσιάζει σημαντικά κενά"
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλογιάννης, επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο για τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στον Έβρο.
 
Έρευνα στη Γαλλία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του γάλλου δημοσιογράφου
Έρευνα στη Γαλλία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του γάλλου δημοσιογράφου
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, η γαλλική προεδρία υποψιάζεται ότι πρόκειται για ένα γεγονός "στημένο" από τις συριακές αρχές.
"Εκλογή προέδρου από συνέδριο 600-700 μελών"
"Εκλογή προέδρου από συνέδριο 600-700 μελών"
Πρόταση για εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από ένα συνέδριο 600-700 μελών κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
Τελευταία Σχόλια