32 Ράλι Παλάδιο

greek 20/11/2011
   Στο λιμάνι της Νέα Περάμου έπεσε η αυλαία του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, το οποίο είχε ήδη κατακτήσει από τους προηγούμενους αγώνες ο Λάμπρος Κύρκος. Το 32ο  Παλάδιο πάντως συγκέντρωσε 83 συμμετοχές, ενώ αρκετοί ήταν και οι θεατές που βρέθηκαν στις τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.  Πρώτοι στη ράμπα του τερματισμού ανέβηκαν οι Τάκης- Καϊτατζής – Γιώργος Δενδρινός με MITSUBISHI Evo IX , οι οποίοι ήταν ταχύτεροι σε έξι ειδικές. Οι Ευθυμίου-Μανωλόπουλος και Νικολόπουλος-Τσιάπας που κέρδισαν τις άλλες δύο εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα δεύτεροι να τερματίσουν οι Καμιτσάκης- Μπαρδάκης με MITSUBISHI Evo IX.  Τρίτοι γενικής και πρώτοι στις F2 και F3 ήταν οι Βασίλης Ζάχος – Ασπρομούγγος με CITROEN C2 R2. Τέταρτοι ταχύτεροι ήταν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης με ένα εντυπωσιακό AUDI Quattro που θύμησε άλλες εποχές. Ήταν όμως εκτός συναγωνισμού των Ιστορικών, οπότε τέταρτοι στα επίσημα αποτελέσματα βρέθηκαν οι Σπανός - Γκότοβος με  SUBARU Impreza. Ακολούθησαν οι Κυριακόπουλος – Τριπιντής με PEUGEOT 106 S16, που ήταν πρώτοι στην Α6. Με ίδιο αυτοκίνητο ακολούθησαν οι  Χρήστος και Δημοσθένης Παραβάντης και οι Κυριαζής – Χατζηπαναγιώτου που με το CITROEN Saxo VTS ήταν πρώτοι στη Ν2. Οι Ανδρέας Καροτσιέρης – Παναγιώτης Κατάρας με PORSCHE 911 ήταν οι νικητές στον αγώνα των Ιστορικών, ενώ τους ακολούθησαν οι Γιάννης Ταχτάς – Κώστας Κατσικάρος με BMW 320 και οι Πίτσος – Καραπαπάζης με TOYOTA Celica.
  Χαρακτηριστικό του αγώνα πάντως ήταν οι 28 εγκαταλείψεις ,μεταξύ των οποίων οι Χαλιβελάκης – Μαχαίρας που τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το PEUGEOT 206 S1600 είχε μια πολύ άσχημη έξοδο από το δρόμο.
 





Κλειστή η Εγνατία στο ρεύμα Κοζάνη-Γρεβενά
Κλειστή η Εγνατία στο ρεύμα Κοζάνη-Γρεβενά
Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός στο ρεύμα από Κοζάνη προς Γρεβενά, όπου χθες στο οδικό τμήμα μεταξύ Κοίλων και Καλαμιάς εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες οδηγοί.
Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Ιωάννινα
Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Ιωάννινα
Το μεγαλύτερο τμήμα του νομού είναι καλυμμένο από χιόνι. Προβλήματα καταγράφηκαν στα δίκτυα της ΔΕΗ.
"Λουκέτα" στον Πολιτισμό
"Λουκέτα" στον Πολιτισμό
Κλειστοί θα είναι στις 24 και 25 Δεκεμβρίου οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία, λόγω απεργίας των εργαζομένων.
 
 
 
Τελευταία Σχόλια