Θέμα ηγεσίας από Σκανδαλίδη

greek 16/11/2011
Θέμα άμεσων και ουσιαστικών αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ έθεσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Κώστας Σκανδαλίδης από το βήμα της Βουλής.
"Η παράταξή μας πρόσφερε πολλά, αλλά πρέπει να προσθέσει και κάτι στον εαυτό της" σημείωσε με νόημα ο υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης.
"Η πορεία πρέπει να είναι συντεταγμένη και η ενότητα να είναι στις βάσεις της πολιτικής και του προγράμματος και όχι στις ανούσιες διακηρύξεις και τους διαγκωνισμούς. Οι λύσεις πρέπει να είναι δημοκρατικές και θεσμικές. Το αποτέλεσμα να είναι αναμφισβήτητο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να εμφανίσει τάχιστα το χρονοδιάγραμμα και τον ορίζοντα των πρωτοβουλιών για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου. Θα ανοίξει καθαρά το δρόμο που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, θα προσδιορίσει τις διαδικασίες, θα θέσει τα πάντα επί τάπητος» συμπλήρωσε ρίχνοντας το γάντι στον Γιώργο Παπανδρέου.
 





Τα μυστικά της αποτρίχωσης
Τα μυστικά της αποτρίχωσης
Η αποτρίχωση έχει τα δικά της... μυστικά, προκειμένου να γίνει με «ανώδυνο» τρόπο και να μας αφήσει ένα λείο και απαλό δέρμα!
 
Δε δημοσιεύτηκαν τα οικονομικά στοιχεία της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας
Δε δημοσιεύτηκαν τα οικονομικά στοιχεία της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας
Δεν πραγματοποιήθηκε η σύνταξη και η δημοσίευση των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας του γ΄ τριμήνου 2011, λόγω της επίσχεσης εργασίας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
 
 
Να μείνει στην κορυφή
Να μείνει στην κορυφή
Να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος (έστω και με ματς περισσότερα) θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα το (19:30, Νova 1).
Τελευταία Σχόλια