"Οι απόγονοι του Μεταξά στην κυβέρνηση"!

greek 15/11/2011
Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε στην Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στα στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην νέα κυβέρνηση.
 
«Κύριοι σοσιαλοδημοκράτες και κύριοι νεοφιλελεύθεροι, να χαίρεστε τους ιδεολογικούς απογόνους του Μεταξά και τους συνομιλητές του Παττακού», ανέφερε χαρακτηριστικά και κάλεσε το λαό να συντρίψει το «μαύρο μέτωπο» της νέας κυβέρνησης.
 
Από την άλλη, ο κ. Καραθανασόπουλος κατηγόρησε τον  ΣΥΡΙΖΑ, ότι «μπήκε στο μπλοκ των δυνάμεων που αγωνιούν για την τύχη της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε.».
 
«Ανεξάρτητα από τον επιθετικό προσδιορισμό που δίνει ο καθείς στην κυβέρνηση, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, που εδράζεται στην υπαρκτή συναίνεση των κομμάτων του ευρωμονόδρομου ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ΛΑΟΣ», υποστήριξε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος και πρόσθεσε πως η συναίνεση αυτή αποκτά σήμερα νέα χαρακτηριστικά, αναβαθμίζοντάς την σε επίπεδο διακυβέρνησης.
 





Στους λογαριασμούς των λιμενικών τα επιδόματα από το 2005
Στους λογαριασμούς των λιμενικών τα επιδόματα από το 2005
Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των λιμενικών αναμένεται να κατατεθούν τα χρήματα που τους οφείλονται από οδοιπορικά από το 2005, ύψους 6,6 εκατ.ευρώ.
Μπισκ γαρίδας
Μπισκ γαρίδας
1. Καθαρίζετε τις γαρίδες (ωμές). Αφαιρείτε το κέλυφος, τα κεφάλια και τις ουρές και τα κρατάτε. Τις χαράζετε στην πλάτη με ένα μαχαιράκι και αφαιρείτε το εντεράκι.
Μια μέρα αποβολή!
Μια μέρα αποβολή!
Την τιμωρία της μονοήμερης αποβολής επέβαλαν οι καθηγητές του σχολείου στην Λάρισα, στον 15χρονο μαθητή που μούτζωσε τους επισήμους.
Τελευταία Σχόλια