"Δεν ήξερε τι ήθελε ο Παπανδρέου"

greek 15/11/2011
"Ο Παπανδρέου έθεσε θέμα παραίτησης χωρίς να έχει βρει διάδοχο, ήρθε και μας πρότεινε υπερβολικά πολλά ονόματα για αντικαταστάτες" δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης, σύμβουλος του Α. Σαμαρά.
Ο κ. Σταμάτης σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το παρασκήνιο που προηγήθηκε της επιλογής Παπαδήμου, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα απ' ότι τα παρουσίασαν τα κανάλια, ενώ ποτέ δεν τέθηκε θέμα ονόματος από την πλευρά Σαμαρά: "Ο Αντώνης Σαμαράς δε μπήκε ποτέ σε παιχνίδι διαπραγματεύσεων, το μόνο που ήθελε ήταν να ηρεμήσει ο κόσμος και οι αγορές" υπογράμμισε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι η τωρινή κυβέρνηση είναι μεταβατική με συγκεκριμένη εντολή να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, ενώ όπως ανέφερε "η 19η Φεβρουαρίου είναι ιδανική ημερομηνία εκλογών, αφού θα έχει υπογραφεί η σύμβαση".





Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Κύκλωμα που μετέφερε αλλοδαπούς από την Ελλάδα στην Ιταλία, εξαρθρώθηκε στην Ηγουμενίτσα.
 
 
Στο Υπουργικό η απόφαση για τους μετανάστες
Στο Υπουργικό η απόφαση για τους μετανάστες
Έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας αναμένεται να πάρει η νέα ρύθμιση  που αφορά όσους μετανάστες εργάζονται χωρίς άδεια και είναι ανασφάλιστοι.
 
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. "διεθνής" εγκληματίας
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. "διεθνής" εγκληματίας
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ένας 56χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αρμενίας, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρμενικές Αρχές.
Τελευταία Σχόλια