Κυρίαρχες οι "Κυπριακές Αερογραμμές"

greek 14/11/2011
Οι "Κυπριακές Αερογραμμές" είναι η αεροπορική εταιρεία που προτιμούν οι Τουρκοκύπριοι για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, σύμφωνα με έρευνα που διενεργείται στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα η εφημερίδα "Κίπρις Ποστασί".
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 25% όσων απάντησαν στην ερώτηση ''ποια εταιρεία προτιμάτε όταν θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό'' προτιμά τις "Κυπριακές Αερογραμμές" προτιμά. Ακολουθούν οι κρατικές "Τουρκικές Αερογραμμές" με 24% και οι ιδιωτικές τουρκικές "Πήγασος" με 22%, "Ατλας Τζετ" με 18%, "Ονούρ Εαρ" με 7% και η "Αναντολού Τζετ" με 4%.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου και μέχρι σήμερα το ερωτηματολόγιο για τις 6 εταιρείες έχουν συμπληρώσει 5.172 άτομα.

 





Δωδεκάωρες απεργίες πραγματοποιούν σήμερα ΠΑΣΥΔΥ και ΕΕΚ
Δωδεκάωρες απεργίες πραγματοποιούν σήμερα ΠΑΣΥΔΥ και ΕΕΚ
Παραλύει σήμερα ο δημόσιος τομέας, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων και των αεροδρομίων, λόγω της 12ωρης στάσης εργασίας, από τις 07.00 μέχρι τις 19.00.
 Ηφαίστειο δημιουργεί...νησί!
Ηφαίστειο δημιουργεί...νησί!
Η σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται από υποθαλάσσιο ηφαίστειο στα Κανάρια Νησιά, θα μπορούσε να δημιουργήσει το όγδοο νησί στο Αρχιπέλαγος. 
Ο Υπουργός Αμυνας επισκέφθηκε φυλάκια σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Ο Υπουργός Αμυνας επισκέφθηκε φυλάκια σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Αγωνιζόμαστε όλοι για καλύτερες μέρες για την Κύπρο και τους νόμιμους κατοίκους της, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης. 
Τελευταία Σχόλια