Επιμένει για έγγραφες δεσμεύσεις η Κομισιόν

greek 15/11/2011
Αμετακίνητη στις θέσεις της παραμένει η Ευρωζώνη σχετικά με την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ,"το ζητούμενο είναι να πειστούν οι Ευρωπαίοι εταίροι για την ισχυρή δέσμευση της Ελλάδας αλλά και για τις αποφάσεις που θα λάβουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στις επόμενες εκλογές".
Σύμφωνα με τον Αλταφάζ αυτή η δέσμευση θα πρέπει να είναι επαρκώς ισχυρή, ώστε να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην Ελλάδα .

Σημείωσε ακόμη ότι η πολιτική συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί σε επίπεδο ευρωζώνης για τη χορήγηση της 6ης δόσης, συνδέεται με τι διαβεβαιώσεις που θα πρέπει να δώσει η Ελλάδα σχετικά με την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής.

 





"Πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον"
"Πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον"
Μύδρους εναντίον των πολιτικών κομμάτων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης.
 
Δική του η πρόκριση
Δική του η πρόκριση
Τις ελπίδες του ζωντανές για πρόκριση στο Τop 16 διατήρησε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καντού με σκορ 86-61. Οι «ερυθρόλευκοι» με «διπλό» την επόμενη αγωνιστική, στη Νανσί, προκρίνονται στην επόμενη φάση.
Νομιμοποίηση εργασίας για τους λαθρομετανάστες
Νομιμοποίηση εργασίας για τους λαθρομετανάστες
Τη Δευτέρα τίθεται στο υπουργικό συμβούλιο προς έγκριση η νέα ρύθμιση για τους λαθρομετανάστες, η οποία αφορά όσους εργάζονται χωρίς άδεια και είναι ανασφάλιστοι.
Τελευταία Σχόλια