"Ανεύθυνη η συζήτηση διαδοχής"

greek 21/11/2011
"Χωρίς σοβαρά επιχειρήματα επομένως και ανεύθυνη" χαρακτήρισε ο Χρήστος Παπουτσής οποιαδήποτε συζήτηση περί διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως διευκρίνισε είχε ταχθεί υπέρ του δημοψηφίσματος.
Για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, σημείωσε πως «διαφορετικές θα είναι οι εξελίξεις και στο ΠΑΣΟΚ και στην Ελλάδα, αν η χώρα διασωθεί και διαφορετικές θα είναι αν η χώρα έχει πτωχεύσει».
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Παπουτσής για τη δράση της οικονομικής αστυνομίας στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας της, συνεχάρη την υπηρεσία για τις τελευταίες συλλήψεις επωνύμων, ενώ τόνισε ότι είναι διακριτός και παράλληλος ο ρόλος της οικονομικής αστυνομίας από αυτόν του ΣΔΟΕ και των αρμόδιων εισαγγελιών που εποπτεύει το ΣΔΟΕ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι η οικονομική αστυνομία δεν έχει τους καταλόγους που κυκλοφορούν με τους οφειλέτες του δημοσίου, ενώ τόνισε ότι η αστυνομία μπορεί να παρεμβαίνει σε υποθέσεις όπου υπάρχει το φορολογικό ή το τραπεζικό απόρρητο και να κάνει ελέγχους. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, στο οποίο -όπως είπε- έσπασε το άβατο.

Ως προς τις οικονομικές προοπτικές της χώρας, ο κ. Παπουτσής σημείωσε ότι η Ελλάδα θα διασωθεί αν διασωθεί και η Ευρώπη και η αν η Ευρώπη προχωρήσει πολύ γρήγορα στην οικονομική της ένωση, καλύπτοντας τα κενά της Συνθήκης του Μάαστριχτ και των άλλων ευρωπαϊκών συνθηκών.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος είχε ταχθεί υπέρ του δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση και όχι σε δημοψήφισμα για το ευρώ στο οποίο αναφέρθηκαν η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ως κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
 





Στάση εργασίας στον ΟΣΕ
Στάση εργασίας στον ΟΣΕ
Χωρίς τρένα και προαστιακό θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Στα μέσα Ιανουαρίου o διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές
Στα μέσα Ιανουαρίου o διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές
 Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας"
"Να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας"
«Αν εμείς σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα μας ξεπεράσει η ιστορία, δηλαδή δεν θα διαλυθούμε», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης.
 
Τελευταία Σχόλια