Η ΟΕΒ εκτιμά ότι θα υπάρξει βελτίωση της οικονομίας το 2012

greek 31/12/2011
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκτιμά ότι «η πολιτική και κοινωνική αποφασιστικότητα για αντιμετώπιση της κρίσης και τα μέτρα που αποφασίσθηκαν έστω και την υστάτη, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναθέρμανση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ώστε να αντιστραφούν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την οικονομία και την ανεργία». 

Με την ευκαιρία του νέου έτους, η ΟΕΒ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «σημαντικό ρόλο στη μείωση της ανεργίας μπορεί να παίξει επίσης και η προώθηση μέτρων ανάπτυξης που θα αναθερμάνουν την οικονομική δραστηριότητα με πολλαπλά οφέλη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο». 

Προσθέτει ότι «κλείσαμε το 2011 με τη λήψη κάποιων πολύ σημαντικών μέτρων που είναι ικανά να δώσουν ανάσες ζωής στην οικονομία μας και αν διατηρήσουμε την ίδια αποφασιστικότητα και το 2012, υπάρχει αισιοδοξία ότι η βελτίωση σε όλους τους δείκτες της οικονομίας δεν θα αργήσει να έρθει».

Στην ανακοίνωσή της η ΟΕΒ εκφράζει αισιοδοξία «ότι η σύμπνοια και σύνεση που επήλθε το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό μέτωπο, τόσο μεταξύ των κοινωνικών εταίρων όσο και μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, θα συνεχιστεί και το 2012, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα ξεπεράσουμε τα σοβαρά προβλήματα που επέφερε η παρατεταμένη οικονομική ύφεση». 





Tags:  

''Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το κυπριακό''
''Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το κυπριακό''
Μπροστά μας, επεσήμανε ο Κύπριος εκπρόσωπος, είναι η προσεχής συνάντηση στη Νέα Υόρκη και σημείωσε ότι ο γενικός γραμματέας έθεσε ως στόχο την επίτευξη προόδου με νέες συγκλίσεις.
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό.
 
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.
 
"Παρελήφθη η επιστολή"
"Παρελήφθη η επιστολή"
"Ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει παραλάβει την επιστολή που του απέστειλε ο ΓΓ του ΟΗΕ", ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
 
Τελευταία Σχόλια